İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Pfizer’de üst düzey atama!

10 yıldır Pfizer ailesinin üyesi olan, 2019'dan beri İnflamasyon ve İmmünoloji alanında Kıdemli Medikal Danışman olarak görev yapan Dr. Serdar Alkan, yeni görevinde Pfizer İnflamasyon ve İmmünoloji Global Medikal Veri Üretimi Direktörü rolünü üstlenecek. 
10 yıldır Pfizer ailesinin üyesi olan, 2019’dan beri İnflamasyon ve İmmünoloji alanında Kıdemli Medikal Danışman olarak görev yapan Dr. Serdar Alkan, yeni görevinde Pfizer İnflamasyon ve İmmünoloji Global Medikal Veri Üretimi Direktörü rolünü üstlenecek.

2001 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Serdar Alkan, 2009 yılında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Aile Hekimliği ihtisasını tamamladı. Dr. Alkan, ilaç sektöründeki kariyerine 2009’da medikal danışman olarak başladı. Türkiye’de çeşitli ilaç şirketlerinin medikal ve pazarlama bölümlerinde farklı görevlerde deneyim sahibi oldu. Pfizer’e 2011’de katılan ve solunum, kardiyovasküler gibi farklı tedavi alanlarında gittikçe artan sorumlulukla çeşitli görevler üstlenen Dr. Serdar Alkan, 2019’da Kıdemli Medikal Danışman olarak İnflamasyon ve İmmünoloji takımına katıldı. Dr. Alkan, yeni görevinde Pfizer İnflamasyon ve İmmünoloji Global Medikal Veri Üretimi Direktörü rolünü üstlenecek.

Dr. Serdar Alkan yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “İlaç sektöründe çok çeşitli alanlarda tecrübe edindim. Bir hekim olarak, Pfizer’de artarak devam eden yeni görev ve sorumluluklar almaktan, insan sağlığı adına bu çatı altında çalışmaktan mutluluk duyuyorum.”

Yorum yaz