FARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİNADİR HASTALIKLAR

GEN İlaç, Fikir Liderleri Kasım sayısına konuk oldu!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri; yeni sayısı "Nadir Hastalıklar" dosyasında GEN İlaç Kurumsal Marka Yöneticisi Bulutay Güneş’i konuk etti.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve kendi alanında çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Kasım sayısı yayımlandı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri; yeni sayısı “Nadir Hastalıklar” dosyasında GEN İlaç Kurumsal Marka Yöneticisi Bulutay Güneş’i konuk etti. Bulutay Güneş ile yapılan röportajın satır başları şöyle:

“GEN olarak iki temel odak alanımız bulunuyor. Bunlardan ilki küresel iş ortaklarımızın, özellikle nadir hastalıklar ve karşılanmamış sağlık ihtiyaçlarına yönelik yüksek teknolojili ve yenilikçi ürünlerini başta Türkiye olmak üzere, çeşitli ülkelerde hastaların kullanımına sunmak. İkinci alan ise, GEN’in ve iştiraklerimizin Ar-Ge laboratuvarlarında en üstün teknolojiler ile yürüttüğü çalışmaları, üretim tesisimizde nihai ürüne dönüştürerek özel tedavi alanlarına yönelik GEN markalı ürünleri yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunmak.”
“Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilaç firmalarından biriyiz. Kurulduğumuz günden beri nadir hastalıklar alanında çalışıyoruz ve bu alanda ciddi bir deneyimimiz var. İçlerinde sektörün büyük oyuncularının da olduğu 19 küresel şirketle iş birliği yaparak, gelir bazında Türkiye’nin en büyük yetim ilaç tedarikçisi olmaya devam ediyoruz.”
“Genetik nadir hastalıkların ne yazık ki %70’i çocukluk çağında başlamakta. Çocukların dış görünüşlerini de olumsuz etkileyen bu hastalıklar, dışlanma ve akran zorbalığı gibi durumlara yol açıyor. Çocukların dünyasına girebilmek ve akran zorbalığının önüne geçebilmek adına GEN İlaç olarak süper güçleri olan nadir kahramanların çizgi romanı “Nadir-X”i hayata geçirdik.”

Röportajın tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri’nin linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz