İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERTIBBİ CİHAZ

AlconTube’un Alcon Türkiye’ye Muse Awards getiren yolculuğu!..

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri; yeni sayısı “Ödüller” dosyasında Alcon Cerrahi Pazarlama Müdürü İlker Artan’ı konuk etti. İlker Artan ile AlconTube ve Muse Awards hakkında yapılan röportajın satır başları
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve kendi alanında çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Kasım sayısı yayımlandı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanında her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri; yeni sayısı “Ödüller” dosyasında Alcon Cerrahi İş Birimi Pazarlama Müdürü İlker Artan’ı konuk etti. İlker Artan ile AlconTube ve Muse Awards hakkında yapılan röportajın satır başları şöyle:

“Alcon Türkiye olarak, küresel düzeyde dünyanın en büyük markalarının en dikkat çekici işlerinin yarıştığı, böylesi prestijli bir organizasyonda yer almak çok değerliydi. Üstelik bu sene 23 farklı ülkeden yaklaşık 4 bin katılımcıyla yarışarak, sağlık alanında en iyi markalı içerik ödüllerinden birisine layık görüldük.”
“Alcon Türkiye pazarlama ekibi olarak yaratıcı ve dikkat çekici bir fikirle, önemli gördüğümüz bir ihtiyacı karşılayacağına inandığımız dijital platformumuz AlconTUBE’un dünya çapında takdir görmesinden elbette çok mutluyuz. AlconTUBE, göz hekimlerimiz için özel olarak geliştirdiğimiz, “Yaşayan ve gelişen” bir dijital platform. Alcon’un yenilikçiliğini ve özgünlüğünü yansıttığımız, çok emek vererek tasarladığımız bir iş oldu. Bu ödülü ülkemize kazandırmaktan ve Türkiye sağlık endüstrisinde, özellikle hekimlere yönelik tasarladığımız AlconTUBE projesini örnek bir dijital platform olarak uygulamış olmaktan büyük gurur duyuyoruz.”
“Muse Awards jüri üyeleri, hem ileri teknoloji ürünler geliştiren markaların yöneticileri, hem de global düzeyde kullanıcı tercihlerini, deneyimini okuyan ve yönlendiren reklam ve pazarlama karar alıcılarından oluşuyor. Bu açıdan AlconTUBE, yola çıkış fikri kadar dijital mimarisi ve kullanıcılarına sunduğu deneyim açısından da bu ödülle kendini ispatlamış oldu.”

AconTube ve Muse Awards röportajının tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri’nin linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz