ETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİTEKNOLOJİ

AstraZeneca Türkiye çalışanları Metaverse evreninde bir araya geldi!

AstraZeneca Türkiye, daha hızlı, verimli ve yenilikçi olabilmek ve iş süreçlerini dijitale dönüştürmek için teknolojiyi yoğun bir şekilde kullanmaya devam ediyor. AstraZeneca Türkiye bu çalışmaları doğrultusunda Metaverse dünyasına ilk adımını attı. 150'nin üzerinde çalışanının Metaverse evreninde sanal karakterleriyle bir araya geldiği kurum içi etkinlikten paylaşılan fotoğraflar da oldukça dikkat çekiyor.
Daha hızlı, verimli ve yenilikçi olabilmek için tüm iş süreçlerini dijitale dönüştürmeyi hedefleyen AstraZeneca Türkiye’nin düzenlediği kurum içi etkinlikte 150’den fazla çalışan Metaverse dünyasında buluştu.

AstraZeneca Türkiye, daha hızlı, verimli ve yenilikçi olabilmek ve iş süreçlerini dijitale dönüştürmek için teknolojiyi yoğun bir şekilde kullanmaya devam ediyor. AstraZeneca Türkiye bu çalışmaları doğrultusunda Metaverse dünyasına ilk adımını attı. 150’nin üzerinde çalışanının Metaverse evreninde sanal karakterleriyle bir araya geldiği kurum içi etkinlikten paylaşılan fotoğraflar da oldukça dikkat çekiyor.

Ülkemizde gerçekleştirdikleri bu yenilikçi etkinlikle ilgili açıklamada bulunan AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Ecz. Serkan Barış, “Pandemi, dijital dönüşüm sürecini zorunlu kıldı. Sağlık sorunlarının çözümüne teknoloji, dijitalleşme ve veri analitiğinin desteğiyle katkı sağlayan bilim odaklı bir ilaç şirketi olarak biz de teknolojiyi yoğun bir şekilde kullanıyor ve dijitalleşme yolunda hızla ilerliyoruz. 150’nin üzerinde çalışma arkadaşımızla birlikte, meta evrende hayata geçirdiğimiz ilk iç etkinliğimizde sanal karakterlerimizle bir araya geldik ve oldukça verimli bir etkinlik gerçekleştirdik. Dijital alandaki gelişmeleri yakından takip ederek, bu alandaki en iyi uygulamaları süreçlerimize uyarlamak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorum yaz