FARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİSOSYAL SORUMLULUK

Pierre Fabre Türkiye deprem bölgelerine destek vermeye devam ediyor

Pierre Fabre’nin 6 şubatta yaşanan deprem felaketinin ardından Fransa merkezden sağlanan bütçe ve cerrahi malzemelerle verdiği desteğe Pierre Fabre Türkiye’de  hijyen ve onarım ürünlerini ve ihtiyaç olduğu duyurulan malzemeleri temin ederek katıldı. Pierre Fabre Türkiye deprem sonrası bölgeye online sağlık hizmeti sağlamak amacıyla kurulan ve sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçen www.onlinemuayenehane.com platformu aracılığıyla desteğini sürdürmeye devam ediyor.
Pierre Fabre’nin 6 şubatta yaşanan deprem felaketinin ardından Fransa merkezden sağlanan bütçe ve cerrahi malzemelerle verdiği desteğe Pierre Fabre Türkiye de hijyen ve onarım ürünlerini ve ihtiyaç olduğu duyurulan malzemeleri temin ederek katıldı. Pierre Fabre Türkiye deprem sonrası bölgeye online sağlık hizmeti sağlamak amacıyla kurulan ve sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçen www.onlinemuayenehane.com platformu aracılığıyla desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Pierre Fabre Türkiye deprem felaketinin ardından bölgeye ve bölge halkına verdiği desteğe hız kesmeden devam ediyor. Pierre Fabre Türkiye, depremden doğrudan etkilenen depremzedeler için doktor ve firmaların koşulsuz desteğiyle hayata geçirilen www.onlinemuayenehane.com platformunun destekçileri arasında yer alıyor. Deprem bölgesindeki hastaların ücretsiz olarak danışmanlık alabileceği portalda her branştan alanında başarılı hekimler yer alıyor. Deprem sonrası mağduriyet yaşayan bölge halkına sağlık desteği veren www.onlinemuayenehane.com, hastaların websitesi üzerinden kolayca randevu alarak ilgili branş doktoruyla online görüşme ve varsa tahlil sonuçlarını yükleyerek daha kapsamlı değerlendirilmesine imkan sağlıyor.İleri tetkik ve yönlendirmeler ilgili uzman hekimler tarafından sağlanarak hastaların hızla çözüme ulaşması hedefleniyor.

Pierre Fabre Türkiye hasta ve doktor arasında köprü kuruyor

Pierre Fabre Türkiye www.onlinemuayenehane.com ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle hasta ve doktor arasında köprü kurulmasına aracılık ediyor. Şirket, deprem bölgesindeki hastaların site üzerinden hizmet almasını kolaylaştırarak sağlık portalının tanıtımına yönelik iletişim çalışmalarına tam destek vereceğini ve “hep birlikte iyileşeceğiz” mottosuyla deprem mağdurlarının yanında olmaya devam edeceğini duyurdu.

Yorum yaz