SAĞLIK ÜRÜNLERİSAĞLIKLI YAŞAMTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Lipozone Quercetin ile yüksek emilim dönemi

Abdi İbrahim & Inoliva’nın vitamin ve gıda takviyesi LIPOZONE, yaşamın korunmasına katkıda bulunan yenilikçi ürünleri ile toplum sağlığına hizmet ediyor.
Abdi İbrahim & Inoliva’nın vitamin ve gıda takviyesi LIPOZONE, yaşamın korunmasına katkıda bulunan yenilikçi ürünleri ile toplum sağlığına hizmet ediyor.

“Her Yenilik Sağlık İçin” prensibinden hareketle sağlık sektöründeki uluslararası bilgi ve birikimi, inovatif sağlık ürünlerine dönüştüren ve ilklere imza atan Abdi İbrahim & Inoliva’nın Türkiye’de tüketiciyle buluşturduğu markalardan biri de yüksek emilimi ve bu sayede yüksek etkinliği garantileyen patentli lipozomal teknolojiye sahip Türkiye’nin ilk yeni nesil vitamin ve gıda takviye serisi olan LIPOZONE’dur.

Yüksek emilim dönemi

LIPOZONE, etken maddeyi sindirim enzimleri ve mide asidinden koruyarak direkt hedefe teslim edebiliyor. Lipozone ailesindeki ürünler, lipozomal teknoloji alanında dünya lideri olan CureSupport’a ait patentli özel teknoloji ile Avrupa mevzuatına ve GMP, HACCP ve ISO sistemlerine uygun olarak üretiliyor.

LIPOZONE ürün gamında yer alan ürünlerden biri, antioksidan özelliğe sahip Lipozone Quercetin’dir. Sıvı saşe ve kapsül formlarına sahip olan Lipozone Quercetin, patentli lipozomal teknolojisi sayesinde yüksek emilim ve fayda sunar.

LIPOZONE Qercetin ile bahar aylarına hazırlanın!

Quercetin, soğan, üzüm, brokolide yoğun olarak bulunan flavonoid grubu bir bileşendir. Genel vücut sağlının korunmasında olumlu etkilere sahip Quercetin, bağışıklık sistemi üzerinde de olumlu etkilere sahiptir. Serbest radikallere karşı koruyucu olduğu bilinmektedir.

Glüten, şeker ve laktoz içermeyen LIPOZONE Quercetin, yaklaşan bahar döneminde ve mevsim geçişlerinde ihtiyaç duyduğunuz zaman kullanılması önerilmektedir.

Yorum yaz